torsdag den 3. april 2014

LCHF-hakkebøffer med grillet salat


Grillet mad smager altså af sommer - og det er en ekstra god smag, når foråret titter frem. Denne ret er dog bare "grillet" på grillpanden i køkkenet - men den smager skønt!

Til 4 personer:
500 g hakket oksekød
2 spsk oregano
3 løg
6 tomater
2 grønne peberfrugter
250 g feta - helst i blok
5 spsk olivenolie
Salt og peber

Bland kødet med oregano, salt og peber.
Form til hakkebøffer.
Varm grillpanden godt op - det tager ca. 4 min. ved fuld varme.
Steg bøfferne på panden, til de er gennemstegte, og tag dem af.
Skær løgene i både og grill dem et par minutter. Tag dem af.
Skær tomaterne i halve og grill dem - ca. 5 minutter.
Bland løg og tomater med grøn peber skåret i tynde strimler.
Smuldr fetaen over. Hæld olie på og krydr med salt og peber.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...