onsdag den 2. april 2014

LCHF: Hasselback rodfrugter


De fleste kender nok hasselback kartofler (eller hasselbagte, som de også kaldes her i Danmark). Vi afprøver ofte nye måder at servere LCHF-tilbehør på, så vi skulle selvfølgelig også prøve at servere rodfrugter på den måde. Det blev rigtig godt, og kan varmt anbefales. 

Rodfrugter hører til i den mere liberale LCHF-kost. Vi spiser ikke LCHF for at tabe os, så derfor tillader vi ind imellem rodfrugter som en del af vores kost - det har vores kroppe det fint med. 

Du skal bruge: 
1 kg blandede rodfrugter
Olie, salt og peber

Snit rodfrugterne halvt igennem med et lille mellemrum mellem hvert snit. Jo tættere snittene er, desto sprødere bliver de. 
Læg dem i et ovnfad og pensl dem med olie. 
Krydr med salt og peber. 
Bag ca. 40 min. ved 175 grader.  


Vi spiste vores med oksesteg og en hjemmelavet creme fraiche dressing til. 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...