lørdag den 26. april 2014

LCHF-lammegryde med basilikum


Efter påske har der været gode tilbud på lammekød. Det har vi benyttet os af til denne grønne ret. Den kan serveres til fx blomkålsris - men der er så mange grøntsager i retten, at den fint klarer sig alene.

Til 4 personer:
500 g lammekød
1 løg
1 fed hvidløg
1/2 liter fløde
1 stort broccoli
2 bundter forårsløg
250 g slikærter
Frisk basilikum
Smør, salt og peber

Hak løg og hvidløg og svits det i smør i en stegegryde.
Skær lammekødet i tern og prop det i gryden.
Lad det svitse tre minutters tid.
Hæld 1 dl vand, salt og peber i gryden.
Lad det koge 20 minutter under låg.
Tilsæt fløden og lad det koge, til saucen tykner.
Skær broccoli, forårsløg og slikærter i små stykker. Tilsæt til retten og lad det koge i fem minutter.
Hak 1 dl basilikum fint og bland det i retten til sidst.
Smag til med salt og peber.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...