torsdag den 24. april 2014

LCHF: Salviefrikadeller pakket ind i skinke


Her er et alternativt bud på almindelige frikadeller - tilsat frisk salvie og stegt i skinkesvøb. Det smager skønt!

Til fire personer:
500 g hakket svinekød
Frisk salvie
1 æg
Lidt fløde
1 finthakket løg
1 pakke kogt skinke (eller to pakker serrano)
Smør, salt og peber

Bland en fars af kødet, 2 spsk friskhakket salvie, æg, salt, peber, en slat fløde og løg.
Form til frikadeller.
Rul 1/2 skive skinke om hver frikadelle og sæt det fast med en tandstik.
Steg i rigeligt smør.

Vi serverede det med stegte grønne bønner.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Har lige lavet disse frikadeller, og de smagte SKØNT!
    1000 tak for en GOD opskrift!

    Venlige hilsner fra Karen

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Karen

      Dejligt at høre - det betyder meget for os, at du skriver det! :)
      God dag!

      Venlig hilsen Christoffer og Jennifer

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...