lørdag den 24. maj 2014

LCHF: Farsspyd med ærtesauce


Det her er egentlig "bare" en lidt anderledes frikadelle-fars. Men fordi det er rart med lidt afveksling, er de røget i ovnen på spyd :) Saucen bliver lækker og cremet - rigtig dejligt tilbehør.

Farsspyd til 4 personer:
500 g hakket svinekød
1 æg
1/2 dl oregano
1/2 finthakket løg
En sjat fløde
Salt og peber

Rør alle ingredienser sammen til en fars.
Form farsen til aflange frikadeller og sæt dem på spyd.
Bag i ovnen, ca. 25-30 minutter ved 160 grader (tjek om de er færdige efter 20 min - alt efter størrelse kan det sagtens gå hurtigere)

Ærtesauce:
1 pose frosne ærter
1 bundt bladselleri
1/2 l fløde
Salt og peber

Bring fløden i kog og tilsæt ærter og bladselleri i små tern.
Lad saucen koge, til den bliver tyk.
Smag til med salt og peber.

Vi serverede det med kogt blomkål.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...