fredag den 16. maj 2014

LCHF-fiskeruller med frisk grønt


Hurtig og lækker ret, som smager af sommer :) Den kan nemt varieres - fx ved at tilsætte krydderurter til philadelphiaen, tilsætte krydderier eller bruge en anden slags grøntsager.

Til 4 personer:
2 pakker rødspættefileter
1 bøtte philadelphia
1 bundt asparges
3 gulerødder
Salt og peber
Smør

Smør hver rødspættefilet på ikke-skind-siden med rigeligt philadelphia og krydr med salt og peber.
Knæk aspargesenderne af og skær dem over til halv længde.
Skær gulerødderne i stænger.
Rul hver fisk om et bundt af asparges og gulerødder. Luk evt. med en tandstik.
Fordel i et ovnfad med lidt vand i bunden.
Læg en tynd skive smør på hver fiskerulle.
Bag 25 minutter ved 175 grader.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...