søndag den 18. maj 2014

LCHF: Kylling i tomatsauce med mascarpone


Denne ret kender mange LCHF'ere nok allerede fra Jane Faerbers første kogebog. Det er en af vores favoritter fra bogen - prøv den!

Til 4 personer:
600 g kyllingefilet
Smør
1 rød chili
2 hakkede løg
4 hakkede fed hvidløg
2 dåser hakkede tomater
1 lille dåse tomatpure
1 håndfuld frisk basilikum
3/4 potte frisk timian
1 spsk tørret rosmarin
250 g mascarpone
Olie, salt og peber

Skær kyllingefileterne i mindre stykker og fordel dem med smør i et ovnfad.
Krydr med salt og peber og bag det, ca. 20 minutter ved 200 grader.
Lav saucen imens: Fjern kerner fra chilien og hak den fint.
Steg løgene med chili, til løgene bliver klare.
Tilsæt hakkede tomater og pure.
Hak krydderurterne fint og tilsæt dem.
Lad saucen simre lidt.
Rør mascarponen i saucen til en cremet konsistens.
Put den bagte kylling i saucen og kog den op.
Smag til med salt og peber.

Vi serverede blomkålsris til. Lækkert!

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

1 kommentar:

  1. This looks so delicious! Thanks for sharing :-)

    Greetings from Munich
    Julia

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...