torsdag den 22. maj 2014

LCHF-lakselasagne


Lakselasagne er en super lækker måde at få fisk på. Det er nemt at lave og smager skønt! Vi bruger frisk spinat og hytteost i vores, men lasagnen kan nemt varieres efter egen smag. 

De traditionelle lasagneplader er selvfølgelig skiftet ud med tynde skiver squash.

Til 4 personer: 
4 laksefileter
1 løg
1 fed hvidløg
1 pose frisk spinat
1 stor bøtte hytteost
1 dåse hakkede tomater
2 squash
Rigeligt ost til toppen
Smør, salt og peber

Hak løg og hvidløg fint og svits det i smør. 
Fjern skindet fra laksen og skær det i grove tern. 
Tilsæt laksen til løgne og mos det ud til små stykker, mens det bliver stegt. 
Når laksen er gennemstegt - tilsæt hakkede tomater, og lad det koge op. 
Smag til med salt og peber. 
Skær squash i tynde skiver.
Saml det hele til en lasagne med lag af laks, frisk spinat, hytteost og squash. Drys revet ost på toppen. 
Bag det ca. 30 minutter ved 175 grader. 



Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Det ser så lækkert ud ;-) Tak for inspiration!
    Kh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på www.cathrineyoga.dk

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...