mandag den 5. maj 2014

LCHF: Lækker morgen-souffle


Jennifer var et smut hjemme på besøg i påsken, så der nød vi de lange morgener på vores solfyldte altan. Blandt andet med disse lækre souffleer. Det er altså mad, der gør glad!

Til 12 stk: 
5 æg
En slat fløde
Salt og peber
12 skiver tomat (kan udelades)
Ost til at drysse på toppen
Fedtstof til bagepladen/formene

Smør dine forme med lidt fedstof.
Pisk æg og fløde sammen. 
Krydr med salt og peber og fordel i formene - de skal kun fyldes halvt, for de bliver meget større.
Vi puttede en skive tomat i hver af vores - man kan også blande fx. løg, hakket basilikum, ost eller andet i.  
Bag ca. 15 minutter ved 175 grader.
Drys lidt ost på toppen til servering.

Vi serverede det med bagte pepperoni-skiver, jordbær, agurk og en hurtig morgensalat med et godt skud olie.


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...