lørdag den 31. maj 2014

LCHF-oksegryde med svampe og rosmarin


Selvom det er lækkert sommervejr, er vi stadig glade for at spise lækker cremet mad med masser af smag. Denne er rigtig god og meget nem - en rigtig hyggelig weekendret.

Til 4 personer:
500 g okse i tern
1 løg
500 g champignon (eller andre svampe)
2 spsk rosmarin
1/2 liter fløde
Salt og peber

Hak løget fint og svits det i smør.
Når løgene har taget lidt farve, tilsættes oksekødet.
Steg, til kødet har fået farve.
Skær champignonerne i skiver og tilsæt dem til retten med rosmarinen.
Hæld fløden ved, og lad det simre, til det tykner - ca. 15 minutter.
Smag til med salt og peber.

Vi serverede det med blomkålsris (klik for opskrift).

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Mums - det lyder lækkert! Den ryger lige på ugens madplan.
    Tak for inspirationen.
    kh. Pennie
    http://pennnylane.blogspot.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...