onsdag den 14. maj 2014

LCHF: Pestokylling med bagt tomatsalat


Disse to nemme ting passer sig selv i hvert sit ovnfad - og de er begge lavet af få ingredienser. Nemmere bliver det vist ikke til de travle hverdagsaftener. Heldigvis smager det samtidig rigtig dejligt :)

Lav kyllingen klar og smæk den i ovnen først, så kan du sagtens nå at have tomaterne klar til at komme i ovnen 10 minutter senere.

Pestokylling:
500 g kyllinge-inderfileter
1 glas grøn pesto
Salt og peber

Læg kyllinge-inderfileterne i et ovnfad og dæk dem med pesto.
Krydr med salt og peber.
Bag det cirka 40 minutter ved 175 grader.

Varm tomatsalat:
6 tomater
2 bolde frisk mozzarella
Evt. frisk basilikum og lidt hvidløg/hvidløgspulver
Salt og peber

Skær tomaterne i halve og læg dem i et andet ovnfad.
Krydr tomaterne med salt og peber - evt. frisk basilikum og hvidløg/-spulver også.
Skær hver bold mozzarella i 6 skiver.
Fordel mozzarellaen på tomaterne.
Bag i ovnen ca. 25-30 minutter ved 175 grader.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...