tirsdag den 13. maj 2014

LCHF: Radise-dip


Man bliver så glad af sommeraftener og sommermad. En af Jennifers favoritter blandt de mange skønne danske sommergrøntsager er radiserne - det minder om at hente dem helt friske ude i køkkenhaven som barn :)

Denne dip smager skønt af de skrappe radiser. Vi spiser den både som tilbehør til maden, men også som dip til fx grøntstænger. Ovenfor er den serveret til en hurtig salat og lækker laks.

OBS: Billedet er lidt misvisende, for Christoffer kom til at putte porrer i, i stedet for purløg. Det er den slags, der sker, når man er svensk - for når der står purløg på sedlen, betyder det porrer på svensk :D Sådan kan det gå!

Til en portion dip:
2 bundter radiser
1/2 finthakket løg - helst rødløg
1 fed presset hvidløg (evt. mere - men radiserne giver en skrap smag i sig selv)
Rigeligt purløg
2,5 dl creme fraiche - måske endda lidt mere, hvis man vil have den lidt tyndere
Salt og peber

Hak radiserne fint og bland det hele sammen.
Smag til med salt og peber.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...