lørdag den 10. maj 2014

LCHF: Rød kalkungryde


Her er et bud på en saftig kalkungryde, som med få ingredienser alligevel har en dejlig smag. Hurtigt og simpelt.

Til 4 personer:
1 kalkunbryst
1 løg
2 fed hvidløg
2 dåser flåede tomater
2 peberfrugter
2,5 dl creme fraiche
Salt, peber og paprika
Smør

Hak løg og hvidløg fint. Svits det i smør i en stegegryde.
Skær kalkunen i små stykker og put det i gryden.
Krydr med salt, peber og paprika.
Lad det stege, til kødet har taget farve.
Tilsæt flåede tomater og peberfrugt i tern.
Lad retten simre mindst 15 minutter, gerne mere.
Tilsæt creme fraiche og kog retten op.

Vi serverede det med grøntsagsstænger til, men blomkålsris er også et oplagt tilbehør.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...