fredag den 30. maj 2014

LCHF: Smagfuld kødsovs med svinekød


Da vi skulle teste vores nye Spiralfix i går (klik for give away), lavede vi denne lækre kødsovs, hvis opskrift stammer fra en af Jennifers tidligere kollegaer. Den er lavet med tre slags svinekød - hakket, chorizo og bacon - og det giver både meget og lækker smag.

Til 4 personer:
1 hakket løg
4 hakkede fed hvidløg
400 g hakket svinekød
1 pk bacon (150 g)
1 pk chorizo (der var 80 g i den vi brugte i går)
250 g champignon
1/2 tsk sambal oelek (chili pasta) eller et drys chili
2 ds hakkede tomater
2 dl fløde
Smør, salt og peber

Skær bacon og chorizo i små stykker.
Svits løg, hvidløg, bacon og chorizo i smør i en gryde.
Når det har fået lidt farve, tilsættes det hakkede kød.
Steg, til kødet er gennemstegt.
Hak champignonerne fint og tilsæt dem til retten med sambal oelek (eller chili-pulver).
Lad retten simre i 5 minutters tid.
Tilsæt hakkede tomater og fløde, og lad retten simre godt igennem.
Smag til med salt og peber.

Vi serverede kødsovsen over spiraler af squash og med friskhøvlet parmesan på toppen.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...