torsdag den 1. maj 2014

LCHF: Steaks med gedeost og rødbede-tzatziki

 

Se lige en fin farve! Rødbede-tzatzikien smager lige så skønt som den ser ud - og passer perfekt som tilbehør til de grill-retter, der er på vej i sæson. Her har vi dog lavet steaks i ovnen til - dækket af en gedeost-blanding. Det smagte fantastisk!

Til steaksene:
4 steaks
En rulle gedeost
2 spsk creme fraiche
Salt og peber

Kør ost og creme fraiche i minihakker eller mos det selv sammen.
Smag til med salt og peber.
Læg steaks i ovnfad og fordel ostemassen ovenpå.
Bag 35 minutter ved 175 grader.


Rødbedetzatziki: 
500 g rødbeder
3-4 spsk creme fraiche
2 pressede fed hvidløg
Salt og peber

Skræl rødbederne og riv dem fint. 
Lad dem dryppe af i en fin si, ca. 10 minutter. 
Pres derefter det sidste væde ud af de revne rødbeder. 
Bland med creme fraiche, hvidløg, salt og peber. 

Tzatzikien kan sagtens laves på forhånd - men så bliver hvidløgssmagen stærkere. 
Husk, at rødbeder hører til i den liberale LCHF.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...