mandag den 12. maj 2014

LCHF-tilbehør: Rodfrugtpandekager


Disse sprøde rodfrugt-pandekager er super lækre som tilbehør til noget lækkert kød. Her er det serveret med krydrede kyllingelår, men de passer også godt til både svin og okse. Et anderledes bud på LCHF-tilbehør.

Som altid med rodfrugter; husk, at de hører til i den liberale LCHF-kost - så hvis målet med LCHF pt. er et vægttab, skal man spare på indtaget af dem. Vi spiser dem dog gerne :)

Til 4 personer:
4 gulerødder
200 g knoldselleri
2 løg
4 æg + 4 æggehvider (alternativt 6 æg - men så smager de mere af æg end ellers)
Salt og peber
Olie til at stege i

Riv gulerødder og knoldselleri groft.
Hak løgene.
Bland det hele med æg, salt og peber.
Lad gerne blandingen stå lidt på køl, så det kan sætte sig en smule.
Varm en pande med olie op og form rodfrugtblandingen til små pandekager på panden.
Steg på begge sider, til de får farve - cirka et par minutter på hver side.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...