mandag den 26. maj 2014

LCHF: Tungryde til "pasta"


Denne ret var oprindeligt en pastaret, som var en nogenlunde SU-venlig måde at få fisk på. Selvom pastaen her ved os er skiftet ud med revet squash, gør det bestemt ikke tungryden dårligere. Vi laver den stadig med majs i - det er en af vores ikke-LCHF laster. Men det kan sagtens byttes ud med peberfrugt i tern.

Til 4 personer:
4 dåser tun
1 løg
2 fed hvidløg
1 dåse majs (ikke LCHF - kan erstattes af peberfrugt i tern)
2 spsk karry
Smør, salt og peber

Hak løg og hvidløg fint og steg det i smør med karryen.
Hæld væden fra tunen.
Tilsæt tunen til løgene.
Tilsæt 1 dåse majs og lad retten simre lidt.
Smag til med salt og peber.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

1 kommentar:

  1. Det er altid dejligt med nogle budget-venlige opskrifter :)
    Denne er opskrift er også en genganer hos os - dog ikke med karry, så det må jeg prøve næste gang jeg laver den. Tak for god inspiration!
    kh. Pennie
    http://pennnylane.blogspot.dk/

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...