fredag den 9. maj 2014

Ostebagt grønt - nemt og lækkert LCHF-tilbehør


Dette bagte tilbehør falder vi ofte tilbage på, når kreativiteten svigter lidt. Det er nemlig både hurtigt og nemt - og det smager fantastisk. Denne variant er med squash, men vi laver det også med fx aubergine eller svampe.

Til 4 personer:
2 squash
8-10 tomater
200 g ost
2 fed hvidløg (eller hvidløgspulver)
Salt og peber

Skær squash og tomater i tynde skiver.
Fordel squash i et lag på en bageplade.
Fordel tomaterne ovenpå squashen.
Krydr med salt, peber og presset hvidløg/hvidløgspulver.
Fordel osten øverst - enten i skiver eller revet.
Bag i ovnen, ca. 20 minutter ved 175 grader.

Vi spiser det til både okse, svin og fugl, og det går super til alle tre. Her er det serveret med en hurtig 'tøm-køleskabet'-kødsovs med rødkål.

Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Super god opskrift, jeg har eksperimenteret lidt og fundet ud af at det ikke bliver ringere hvis man lige tilføjer 2 pakker hakket stegt bacon under laget af ost.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mmmm! Det må vi prøve! Tak for tip :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...