mandag den 16. juni 2014

LCHF-kyllingefrikadeller med avokado og parmesan


Nogle ting smager bare så skønt sammen, at man bliver helt ærgerlig over først at have opdaget det nu. Vi burde jo have spist disse deller hele vores liv, altså! Kombinationen af avokado og parmesan giver dem en virkelig fin smag, som passer perfekt til sommeren.

Til 4 personer: 
500 hakket kylling (eller kalkun)
1 avokado 
1 fed hvidløg
2 dl revet parmesan
1 løg
1 æg
Salt og peber

Hak løg og hvidløg fint, og skær avokadoen i tern.
Bland alle ingredienserne til en fars. 
Form til frikadeller og steg dem i rigeligt smør.

Voila! Vi serverede det med blomkåls-hummus og gulerodsstænger. 


Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. Har lavet dem her til aften og de smager jo fantastisk :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...