onsdag den 4. juni 2014

LCHF: Kyllingefrikadeller


Disse kyllingefrikadeller er fulde af smag fra både feta, soltørrede tomater og krydderier. De er nemme at lave og passer skønt til sommeren - også kolde til madpakken!

Til 4 personer:
500 g hakket kylling
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
En sjat fløde
1/2 bøtte feta i tern
1/2 glas soltørrede tomater (kan udelades, de er ikke så LCHF-venlige)
1 spsk oregano
Salt og peber

Hak løg og hvidløg fint.
Skær de soltørrede tomater i mindre stykker.
Bland alle ingredienser til en fars.
Form til frikadeller og steg i rigeligt smør.

Vi serverede kyllingefrikadellerne med bagte cherrytomater, sellerifritter og radisetzatziki (klik for opskrift).

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...