lørdag den 21. juni 2014

LCHF-morgenmad: Søde kokosæg


Jennifer kan nemt køre lidt død i røræg og bacon til morgenmad - det bliver for ensformigt. Men æg mætter samtidig bare på så rar en måde om morgenen. Disse kokosæg er derfor et perfekt alternativ - en mættende morgenmad med æg, som samtidig er søde og sprøde. Lækkert!

Til 1 kokosæg:
1 æg
1 dl kokosmel (tjek kulhydratindholdet bag på posen, der er stor forskel mellem mærkerne)
1 tsk Sukrin Gold (eller anden sødning)
1/2 tsk vaniljepulver
Smør eller kokosolie til at stege i

Bland alle ingredienserne.
Varm panden op med smør eller kokosolie.
Steg kokosægget som en pandekage/omelet.

Vi spiste dem med creme fraiche rørt med vaniljepulver, hasselnødder og friske hindbær.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...