fredag den 13. juni 2014

LCHF: Pulled chicken


Pulled pork er en af vores favoritter herhjemme - hold nu op det smager skønt! Så da vi så, at Denomvendteverden (en LCHF-blog med rigtig mange lækre opskrifter) havde lavet pulled chicken, røg det straks på to do listen. Nu har vi fået det prøvet - og det smagte skønt! Og så tager det kun et par timer at lave - ikke nær så længe som ved svine-versionen.

Til 4 personer:
4 store kyllingebryster
2 løg
4 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 spsk af hver: spidskommen, paprika og koriander
1 tsk chili (evt. + 1 frisk chili i tern eller mere chilipulver - vi er bare ikke til de helt stærke retter)
1 tsk salt
1/2 tsk peber
Smør

Hak løg og hvidløg og steg det med krydderierne i smør i en stor gryde.
Kør tomaterne til en helt fin masse i en minihakker eller blender.
Når løgene er klare, tilsættes tomater og kylling.
Rør godt og bring det i kog.
Dæk gryden med sølvpapir og læg låg på. Nu skal den simre på lavt blus i 2 timer - det må ikke koge, for så bliver kyllingen tør.
Efter to timer kan du rive kyllingen fra hinanden med to gafler.
Bland med tomatsaucen og server.


Vi spiste det med en frisk salat og hjemmelavet guacamole.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

2 kommentarer:

  1. Søde jer! Dejligt at det var en succes - det ser lækkert ud :)
    KH
    Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var SÅ godt - tak for masser af inspiration :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...