onsdag den 18. juni 2014

LCHF: Schnitzler med svampe-teriyaki-sovs


Denne ret er super nemt - og fantastisk velsmagende. Perfekt til de (her især hverdags-)aftener hvor det godt bare må gå lidt hurtigt og være lidt simpelt :)

Til 4 personer:
500 g svineschnitzler
500 g champignon
1/2 liter fløde
3 spsk teriyaki-krydderi
Salt, peber og smør

Steg schnitzlerne i smør med salt og peber.
Når de er gennemstegte: Læg dem i et fad med låg (eller pak dem godt ind i sølvpapir).
Skær champignonerne i kvarte og steg dem i rigeligt smør i samme pande.
Når de har fået lidt farve, tilsættes fløde og teriyaki-krydderi.
Lad sovsen koge, til det bliver tykt - ca. 15 minutter.
Hæld sovsen over schnitzlerne og server.

Vi spiste det med blomkålsris til.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...