søndag den 7. september 2014

LCHF: Aubergine bagt med gedeost


Christoffer er i udlandet i forbindelse med arbejde ret ofte for tiden, så jeg vælger alle de allernemmeste løsninger på aftensmadsfronten de aftener, hvor der ikke er gæster forbi. Et godt eksempel er disse lækre aubergineskiver, som først er stegt på grillpande og dernæst bagt med gedeost. De er i øvrigt også glimrende som forret eller tilbehør.

Som forret til 4:
1 stor aubergine
1 stor rulle gedeost - eller to små fra supermarkedet
2 stængler frisk rosmarin
Rigeligt olivenolie, salt og peber

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
Opvarm rigeligt olie i en grillpande (auberginen suger meget).
Tilsæt frisk rosmarin i små stykker.
Når panden er meget varm: Steg aubergineskiverne et par minutter på hver side.
Fordel auberginen på en bageplade med papir.
Skær gedeosten i skiver og fordel på auberginen.
Bag det i ovnen, 15-20 minutter ved 175 grader varmluft - eller til gedeosten bliver gylden.

/Jennifer

Follow on Bloglovin

1 kommentar:

  1. genial ide! Det skal jeg helt sikkert prøve at lave :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...