onsdag den 3. september 2014

LCHF: Indisk butterchicken


Indisk mad er en af vores favoritter - al den smag og lækkerhed er da ikke til at stå for! Engang i løbet af ferien kastede vi os derfor over at lave butterchicken, og hold op hvor smagte det skønt. Opskriften fandt vi her.

OBS: Kyllingen skal marinere et par timer, så gå i gang i god tid :)

Til 4 personer:
1,5 dl græsk yoghurt
2 fed hvidløg
3 cm frisk ingefær
2 tsk spidskommen og 2 tsk koriander
1 tsk garam masala krydderi
1/4 tsk chili
600 g kyllingefilet
1 spsk olie
25 g smør
1 løg
400 g tomatpure
1 kyllingebouillonterning
1 dl vand
1,5 dl fløde

Bland yoghurt med presset hvidløg, revet ingefær og krydderier.
Skær kyllingen i små tern og vend den i yoghurtblandingen.
Lad det marinere på køl i 2 timer.

Varm olie og smør i en gryde.
Skær løget i tynde strimler og svits det.
Tilsæt kylling og marinade og lad det stege i 5 minutters tid.
Tilsæt tomatpure, bouillon og vand.
Bring retten i kog, og skru så ned til lav varme.
Lad det simre i 10 minutter - rør i det indimellem.
Rør fløden i og lad det simre 5 minutter mere.

Vi spiste det med blomkålsris til.

Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...