søndag den 14. september 2014

LCHF-kyllingefarsbrød


Farsbrød virker måske lidt gammeldags, men herhjemme er vi vilde med det. Det smager skønt, er let at variere med forskellige ingredienser og krydderier - og så er det dejligt nemt og hurtigt at smække det i ovnen, hvor det klarer sig selv. Vi har før lavet en græsk version med svinekød - denne gang blev det med kylling og masser af smag fra de sorte oliven.

Til 4 personer:
500 g hakket kylling
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
1 glas sorte oliven
Salt, peber og 1 spsk oregano
1 pakke baconskiver

Hak løg og hvidløg fint.
Bland med kød, æg, hakkede oliven og krydderier.
Form som et aflangt brød på en bagepapirsklædt plade.
Pak farsbrødet ind i bacon.
Bag ca 30-40 min ved 175 grader.

Vi spiste det med gulerodsstave og hjemmelavet guacamole - klik for opskrift.


Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...