mandag den 1. september 2014

LCHF-osteboller


Facebook-gruppen er ved at flyde over af forskellige bud på osteboller for tiden, så det måtte vi selvfølgelig også kaste os over, nu hvor hverdagen for alvor er i gang igen og madpakkerne skal smøres. 

Bollerne er en smule æggede i smagen - men det er svært at lave hvidt LCHF-brød, som ikke er det. Til gengæld har de god struktur - og med pålæg på smagte de skønt!

Til 8 boller:
5 æg
250 g revet ost - vi brugte mozzarella på pose
4 spsk Husk (kan erstattes af 2 spsk fiberhusk)
4 spsk pofiber
1 tsk natron
1/2 tsk salt
Evt. lidt frø eller kerner

Bland alle ingredienser godt sammen og lad det hvile i 10 minutter. 
Gør hænderne våde og form 8 boller. 
Fordel på bagepapirsklædt plade og bag det i 18 minutter ved 200 grader varmluft. Bollerne skal være mørke for at æggene har fået nok.
OBS: Åben ikke ovnen undervejs, så kan de falde sammen.


Follow on Bloglovin

Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...