mandag den 15. september 2014

Salatopkvikker: Citron-olie


Citron-olie smager skønt som dressing på salater - den syrlige smag blandet med olien gør det rigtig godt. Det er nemt at lave en hjemmelavet version - og selvfølgelig ret lækkert at kunne sætte en hjemmelavet olie-dressing på bordet.

Du skal bruge:
6 økologiske citroner
1 dl salt
2,5 dl rapsolie

Vask citronerne og skræl dem, så det kun er skallen - ikke det hvide - der kommer med.
Bland med salt og lad det trække i køleskabet i 24 timer.

Efter 24 timer: Skyl citronskallerne.
Hæld olien over skallerne og lad det trække i en uge.

Efter en uge: Si citronskallerne fra og hæld olien på flaske.

Follow on Bloglovin


Vores indlæg kan indeholde links til produkter fra LCHFbutikken, hvor vi får kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til produkter, vi selv bruger og er tilfredse med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...